clive owen ve julianne moore lisey’s story ile tekrar bir arada

clive owen ve julianne moore lisey’s story ile tekrar bir arada


children of men’in ardından


2006’da Alfonso Cuarón’un sinema dünyasına kattığı muhteşem yapımlardan biri olan Children of Men’de rol alan Clive Owen ve Julianne Moore, Apple TV+’ın Stephen King uyarlaması Lisey’s Story’de tekrar buluşacak.

2019’a IT: Chapter Two, Pet Semetary ve Doctor Sleep gibi yapımlarla giren Stephen King, Lisey’s Story’nin uyarlama senaryosunu da kendi yazacak. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak dizi, 25 yıllık evliliğin ardından başarılı bir yazar ve tuhaf bir adam olan kocası Scott’ı kaybeden Lisey’nin hikayesini anlatacak. Evliliklerinden önce Scott’ın Boo’ya Moon adında sıkça uğradığı bir mekana kocasının ölümünden iki sonra  giderek onun hakkındaki gerçekleri öğrenmeye çalışan Lisey, beklemediği sürprizlerle karşılaşacaktır.

Dizinin yapımcılığını üstlenen isim ise Alias, Lost, Fringe gibi yapımların yanı sıra bir başka Stephen King uyarlaması Castle Rock’ın da yapımcılığını yapan televizyonun harika çocuğu J.J. Abrams. Julianne Moore, Lisey rolünün yanı sıra, dizide J.J. Abrams’a idari yapımcı olarak eşlik edecek.

İlginç konusu ve kadrosuyla merak uyandıran Lisey’s Story’nin yayın tarihi şimdilik belirsiz.