eddie redmayne ve felicity jones’u tekrar buluşturan the aeronauts’tan yeni fragman

eddie redmayne ve felicity jones’u tekrar buluşturan the aeronauts’tan yeni fragman


muhteşem ikili tekrar bir arada


2014 yılında The Theory of Everything ile başarılı bir performansa imza atan Eddie Redmayne ve Felicity Jones ikilisini yeniden bir arayan getiren The Aeronauts’tan yeni bir fragman yayınlandı.

Dünya prömiyerini Toronto Film Festivalinde yapan filmin yönetmen koltuğunda BBC’nin fenomen dizisi Peaky Blinders ile tanıdığımız Tom Harper oturuyor. Jack Thorne ve Tom Harper’ın senaryosunu yazdığı ve İngilizlerin Hezarfen Ahmed Çelebi’si, gökbilimci ve hava balonu pilotlu James Glaisher’ın hayat hikayesinden esinlenen film, Glaisher ve kendisi gibi korkusuz bir pilot olan Amelia Wren’in hava balonuyla kalkıştığı heyecanlı yolculuğunu anlatıyor. İstikbal göklerdedir felsefesini benimseyerek hava balonuyla insanlığın hiç çıkmadığı kadar yükseklere çıkacak ikili, bir yandan da hava koşulları nedeniyle hayatta kalma mücadelesi verecektir.

Ödül sezonunun başında, 6 Aralık’ta gösterime girecek The Aeronauts, önceki birlikteliklerinden bir En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ı ve En İyi Kadın Oyuncu Oscar adaylığı doğan Eddie Redmayne ve Felicity Jones’a benzer bir başarı kazandıracak mı göreceğiz. Şimdilik sizleri bulutların üzerinde bir yolculuğa davet eden The Aeornuts’ın fragmanıyla baş başa bırakıyoruz.