eli roth, öve öve bitiremediği 10-31’den ilk detayları paylaştı

eli roth, öve öve bitiremediği 10-31’den ilk detayları paylaştı


uykularınızı kaçıracak diye de uyardı


Cabin Fever, Hostel ve The Green Inferno ile tanıdığımız; horror, slasher ve gore filmlerin ayarsız ismi Eli Roth, bu sefer yapımcı kimliği ile korkutmaya geliyor.

Şu sıralar adı prodüksiyonları devam eden Haunt ve Lake Mead filmleri ile anılan Eli Roth, yapımcılığını üstleneceğini açıkladığı 10-31 isimli korku filmi ile fazlasıyla coşmuş durumda. Hikayesi Laurie Anderson tarafından yazılan ve Ian Shorr ile Peter Gamble tarafından ekrana uyarlanacak filmin senaryosu, yeğenlerini cadılar bayramı arefesinde şeker toplamaya çıkaran ve şekerlerin birinin ambalajında “sokağında katil var” yazılı kağıt bulan bir kadının etrafında şekillenecek.

Eli Roth okuyup büyülendiği, öve öve bitiremediği senaryo hakkında “Sizi kıskacına alan, son sayfasına kadar pür dikkat okutan ve uykularınızı kaçıran senaryolara pek sık rastlamazsınız. Hakkında pek fazla konuşmak istemiyorum ama bu senaryo yıllardır okuduğum en iyi, en korkutucu senaryolardan biri.” yorumuyla heyecanını saklayamıyor.

Şimdilik sadece ismini bildiğimiz filmin yapım aşaması henüz başlamadı. Hikayesi pek de sıra dışı gelmeyen bu film, Eli Roth kadar bizi de etkileyebilecek mi vakti geldiğinde izleyerek göreceğiz.