emilia clarke, game of thrones finalini savundu: “herkesi mutlu edemeyiz”

emilia clarke, game of thrones finalini savundu: “herkesi mutlu edemeyiz”


haters gonna hate


Game Of Thrones, televizyon tarihinin en başarılı yapımlarından biri olarak anılacakken final bölümü, belki de sezonuyla kendisini yıllardır süregelen “ En kötü dizi finali hangisi? “ tartışmalarında Lost, Dexter, How I Met Your Mother gibi yapımların arasında bulmuştu.

Dizinin final bölümüyle ilgili tartışmalar ve kızgınlıklar hala dinmemişken, Game of Thrones evreninin Daenerys Targaryern’i Emilia Clarke, Stellar dergisine verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. “Asla herkesi memnun edemeyiz” diyerek sözlerine Şeyma Subaşı’ya gönderme yaptığı bir Twitter aforizmasıyla başlayan Clarke, herkesin kendi fikrini söylemesinde sakınca olmadığını, bir sanat yaptıklarını ve bunu herkesin dilediği şekilde yorumlayabileceğini belirtti. Yapımcıların final bölümü için aldıkları reaksiyonlardan sonra gerçekten üzüldüklerini hissettiğini aktaran Clarke, canlandırdığı Daenerys Targaryern hakkında da konuştu: “ Daenerys Targaryern bana bir odada olmanın ve duyulmanın nasıl bir his olduğunu öğretti. Böyle bir güç, sakinlik ve böyle bir duruşa sahipti. Sert bir mizacı vardı ve inanılmaz derecede zor seçimler yaptı.”

Final bölümünün yeniden çekilmesi için imza kampanyaları düzenlenen ve yapımcılarının bu konu hakkında konuşmaktan kaçındığı Game of Thrones’u bir daha ekranlarda görür müyüz bilinmez fakat Emilia Clarke, 15 Kasım’da İngiltere’de prömiyeri yapılacak romantik-komedi tadındaki Last Christmas filminde başrol olarak göreceğiz.