frank ocean gecelere akmaya devam ediyor

frank ocean gecelere akmaya devam ediyor


prep+ yeni line-up’ıyla karşınızda


Geçen hafta Frank Ocean, hakkında bolca konuşulacak bir açılış gecesinin kürasyonunu üstlenmişti. İsmini insanları AIDS/HIV’den koruyan bir ilaç olan PrEP+’dan alan etkinlik serisi için Ocean, eğer ilaç o zamanlar çıkmış olsaydı ‘80’lerde New York gece hayatının nasıl değişeceğine dikkat çekmek için bu ismi koyduğunu açıklamıştı.

Etkinliğin ilk ayağı, LGBTI aktivistleri tarafından kuir sanatçılara yeterince yer verilmediği ve ilaçla LGBT komünitesinin ismini yalnızca reklam amaçlı kullandığı için eleştirilmişti. Bu hafta geri dönen PrEP+’ın bu seferki line-up’ında Leeon, Arca, Papi Juice ve Shyboi gibi isimler yer alıyor. Hepsi kuir olan bu sanatçılar Queens’de yer alan BASEMENT isimli mekanda çalacak.

Geçen haftaki eleştirilere Tumblr hesabından yanıt veren Ocean, ismi reklam amaçlı kullandığını söyleyenleri yalanlamış ve gelmek isteyen herkes için yerleri olduğunu belirtmişti. Line-up’ı da değiştirerek eleştirileri dikkate aldığını gösteren Ocean, en son DHL isimli bir tekli paylaşmıştı.