guy ritchie ve jason statham tekrar bir araya geliyor

guy ritchie ve jason statham tekrar bir araya geliyor


eski dostum tankla gelmiş


Lock, Stock and Two Smoking Barrels ve Snatch filmlerinde birlikte çalışan Guy Ritchie ve Jason Statham, yaklaşık 20 sene sonra Miramax stüdyolarından çıkacak Le Convoyeur’ün yeniden çevrimi Vigilance’ta tekrar bir araya geliyor.

The Gentlemen filmiyle Londra’nın arka sokaklarına geri dönen Guy Ritchie, eski ekibi toplamaya da kararlı görünüyor. Londra’da zırhlı araç üreten bir şirkette çalışmaya başlayan ABD’li bir kadının hikayesini mercek altına alacak filmde Statham’ı Londra – Los Angeles arası çalışan bu şirkette görevli bir güvenlik görevlisi olarak izleyeceğiz.

Jason Statham’la çalışmak için sabırsızlandığını belirten Guy Ritchie’ye yeni filminde, son yıllarda birçok ortak projeye imza attığı yapımcı Ivan Atkınson eşlik edecek. Ağırlıklı olarak testosteron kokan kadrolarla çalışmayı seven Ritchie’nin bir filminde kadın baş karakter görmek nasıl olacak merak içindeyiz.

Yapım aşamasında olan film hakkında şimdilik çok fazla bilinmez olsa da beyazperdede Guy Ritchie ve Jason Statham’ı tekrar birlikte görmek oldukça heyecan verici. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmden önce Ocak 2020’de The Gentlemen’ı beyaz perdede göreceğiz.