hbo max adam mckay’i renklerine bağladı

hbo max adam mckay’i renklerine bağladı


streaming savaşlarında yeni perde


Bir süredir Team Marvel vs Team Scorsese savaşının gölgesinde kalmış gibi görünse de televizyon dünyasında streaming savaşları son sürat devam ediyor. Netflix’in tahtını sallayan, hatta ve hatta ufak çaplı depremlere sebebiyet veren yeni streaming platformlarından HBO Max, yeni bir anlaşmanın duyurusunu yaptı.

Son olarak Rick and Morty, Green Lantern, Strange Adventures gibi ilgi çekici yapımları bünyesine dahil ettiğini açıklayan HBO Max, 10 parmağında 10 marifet olan Oscar ödüllü yazar, yönetmen, yapımcı Adam McKay‘i 5 yıllığına renklerine bağladı.

30 yıllık sinema kariyerine 79 kez yapımcı ve 39 kez senarist ve 25 kez de yönetmen koltuğuna oturarak üretkenlik konusunda tek rakibinin Memnun Kaygısız olduğunu gösteren Adam McKay, tahmin edileceği gibi HBO Max’a da eli boş gelmedi. Pedofili suçundan yargılanan ve geçtiğimiz Ağustos ayında hapishanesinde ölü bulunan, ölümünün ardındaki sır perdesi aralanmayınca gitmeden Hollywood’a güzel bir senaryo bıraktı dediğimiz ABD’li milyoner Jeffrey Epstein’ın hayatını anlatan mini diziyle HBO Max-Adam McKay ortaklığı ilk meyvesini vermiş olacak.

Daha önce HBO kanalına Eastbound & Down, FOD Presents ve Succession dizilerini çeken Adam McKay, HBO ile neden anlaştığını şöyle açıkladı: “Korkusuzlar, fazlasıyla bilgililer ve konuya hakimler. Ayrıca bir şovun tanıtımını ve sunumunu yapma konusunda da benzersizler.”