hbo max menüsüne iki yeni yapım ekledi

hbo max menüsüne iki yeni yapım ekledi


dc evreninden ara sıcaklar


DC evreni ve HBO Max’ın kesişim kümesine dikkatlice bakarsak bir ismin ön plana çıktığını görebiliriz: Berlanti prodüksiyonunu sahibi Greg Berlanti. HBO Max’ın gönüllerimizin sultanı Kaley Cuoco’lu yeni draması The Flight Attendant ve LGBT+’ın belgesel dizisi Equal‘ın yapımcılık koltuğunda oturan Berlanti, DC evreninin çıkan Arrow, The Flash, Titans, Doom Patrol, Stargirl ve Green Lantern gibi yapımların da arkasındaki isimdi. Son gelen haberlere kesişim kümesini genişletmek isteyen Berlanti, HBO Max’a çantasında iki yeni projeyle geliyor.

Hikayesi 2011 yılında sinemaya uyarlanan ve Ryan Reynolds’ın hayat verdiği Green Lantern karakterinin solo dizisi için HBO Max ile anlaştığını açıklayan Greg Berlanti, 1950-1973 yılları arası yayınlanan çizgi romanlardan bir DC süper kahraman antolojisi çıkardığını, işbu süper kahramanlarla normal insanların birbiriyle kesişen hikayelerini anlatacağı Strange Adventures dizisi için de çalışmalara başladığını müjdeledi.

Berlanti, bu iki dizinin şimdiye kadar televizyonlarda yayınlanan hiçbir DC yapımıyla kıyaslanmayacak kadar görkemli olacağını söyleyip “less expectation less pain” felsefemize darbe vurarak sözlerini bitirirken bizlere de bu iki yapımdan gelecek haberleri beklemek kaldı.