hbo max yeni post-apokaliptik dizisi station eleven’ı duyurdu

hbo max yeni post-apokaliptik dizisi station eleven’ı duyurdu


dünya bu sefer grip salgınına teslim


Netflix’in yakaladığı büyük başarı sonrası medya devleri, kendi platformlarını yaratarak pastadan pay alma peşindeler. BBC’nin Britbox, Apple’ın Apple TV+ atağından sonra HBO, TNT, The CW ve CNN gibi kanalların sahibi WarnerMedia da kısa süre önce kendi online platformunu, HBO Max’ı duyurmuştu.

Streaming savaşlarına cephanesi dolu girmek isteyen HBO Max, Walking Dead, Leftovers gibi post-apokaliptik bir dünyada geçen yeni dizisi Station Eleven’ı duyurdu. Yeni Terminator ilmi için gün sayan Mackenzie Davis ve “The Beatles yoksa ben varım” temalı filmiyle ün kazanan Himesh Patel’in başrollerinde oynayacağı dizinin senarist koltuğuna Patrick Somerville oturacak. Emily St. John Mandel’ın aynı isimli romanından uyarlama olacak Station Eleven ile dünyanın ortaya çıkan bir grip salgını neticesinde yok oluşuna ve hayatta kalan az sayıdaki insanın yeni bir dünya inşa etmek için zorlu bir mücadelesini anlatacak.

2020 yılında yayın hayatına girecek HBO Max, Friends gibi kült yapımları full + full HD olarak izleyenlerle buluşturacak. HBO Max, sadece kendi orijinal yapımlarını değil, aynı zamanda WarnerMedia gibi üçüncü parti içerik sağlayıcısı stüdyoların da yapımlarına fırsat verecek.