jared leto joaquin phoenix’li joker filmini sabote etmeye çalışmış

jared leto joaquin phoenix’li joker filmini sabote etmeye çalışmış


olaylara gel


Suicide Squad filmindeki performanslıyla sinema tarihinde Joker performansı olarak kara leke olan Jared Leto, Warner Bros.’un Joaquin Phoenix’li Joker filminin hayata geçmemesi için elinden geleni yapmış.

Todd Phillips’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Joaquin Phoenix’in oyunculuğuyla göz doldurduğu Joker filmiyle ilgili haberler bitmek bilmiyor. Vizyona girmeden uzun uzun övülen, oyuncu kadrosuyla heyecan yaratan ama gün gelip de beyaz perdedeki yerini aldığı zaman beklenenin çok altında kalan Suicide Squad filminde sadece 11 dakika gözüken Jared Leto, Joaquin Phoenix’in gölgesinde kalma fikrinden hiç hoşlanmamış. Hatta bu fikirden o kadar hoşlanmamış ki filmin iptal edilmesi için müzik grubunun menajeri Irving Azoff aracılığıyla Warner Bros.’taki bütün tanıdıklarını arayıp filmin iptal edilmesi için baskı bile yapmış. Verdikleri karardan geri dönmeyen ve Phoenix’in ismi açıklandıktan sonra yaşanan heyecan dalgasını gören yapım şirketi yetkilileri Phoenix’le yola devam etme kararı alınca da Leto, kendini kaybederek menajerini ve kendisiyle birlikte çalışan herkesin işine son vermiş.

Warner Bros. yetkililerinin kendisine bir film sözü verdiğini iddia eden Leto; Joaquin Phoenix ve Joker filmi Oscar ödüllerine koşa dursun, yapım şirketinin yola kendisiyle devam etmek istememesine kırıldığını ve alındığını da açıkladı. Warner Bros.’un kendisine verilen sözü tutmadığını ve bu konuda yalnız bıraktığını açıklayan Leto, daha kendi filmi vizyona girmeden bile önce rol arkadaşlarına gönderdiği ilginç hediyeler ile bu rolün altından kalkamayacağının sinyallerini vermişti. Yakın zamanda vizyona girecek Harley Quinn spin-off’u Birds of Prey ve çalışmaları son sürat devam eden James Gunn’ın yönetmen koltuğunda oturacağı yeni Suicide Squad filminde de yer almayacağı böylece tescillenen Jared Leto’ya kariyerinde başarılar diliyoruz…