jeremy renner’lı hawkeye artık jeremy renner’sız

jeremy renner’lı hawkeye artık jeremy renner’sız


1.80 boylarında iyi ok atabilen erkekler aranıyor


Disney, beta sürümünü Hollanda’da denediği, Kasım ayında ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da yayın hayatına başlayacak Disney+ platformu için orijinal içerikler bulma ve üretme konusunda hızla yol alıyor. Marvel karakterlerinden Scarlet Witch, Vision, Loki, Falcon ve Winter Soldier’ın hikayelerine odaklanan diziler üzerinde çalışan Disney, en merakla beklenen yapımlarından Hawkeye için sürpriz bir kararın altına imza attı.

Disney, 2021 yılında çekileceği açıklanan, Marvel’ın Avengers, Defenders, Thunderbolts, World Counter-Terrorism Agency takımlarının değişilmez 11 oyuncusu, Marvel Okçular Vakfı yönetim kurulu başkanı Hawkeye’in solo dizisi için karakterle çoktan bütünleşmiş olan Jeremy Renner ile anlaşmıştı. Son gelen haberlere göre Disney, eski eşinin şiddet suçlamalarında bulunduğu ve mahkemeye vermeye hazırlandığı Renner’ın sözleşmesini feshetti.

Bilindiği üzere Hawkeye dizisinde Marvel ve Disney yeni bir kahraman yaratma peşindeydi. Young Avengers’tan ve çizgi romanlardan tanıdığımız Hawkeye’in kadın versiyonu Kate Bishop karakterinin dizisinin ana kahramanı, Renner’ın hayat verdiği Hawkeye’nin de yardımcı rolde olması düşünülüyordu. Kate Bishop karakterini kimin canlandıracağının belli olmadığını ve Marvel hayranlarının Hawkeye denilince aklına gelen ilk isim olan Jeremy Renner’ın da diziden ayrıldığını göz önüne alırsak Disney’i yorucu ve altından kalkması zor bir cast seçim süreci bekliyor.