joaquin phoenix, yeni bir joker filmine sıcak bakıyor

joaquin phoenix, yeni bir joker filmine sıcak bakıyor


joker'in yalancısıyız


Geçtiğimiz hafta vizyona giren Joker’in yıldızı Oscar adaylı aktör Joaquin Phoenix, filmin tanıtım sürecinde verdiği bir röportajda devam filmine sıcak baktığına dair açıklamalar yaptı.

Birçoğumuzun heyecanla beklediği Joker, geçtiğimiz hafta vizyona girdi. Bir kesimin bayılarak izlediği, diğer kesimin de “Amma abarttınız “ diyerek mesafeli durduğu Joker, sadece vizyon gününde 40 milyon dolar gibi yüksek bir hasılat yakaladı. Joker’e muhteşem oyunculuğu ile hayat veren; Her, Gladiator ve The Master gibi yapımlardan da tanıdığımız, üç Oscar adaylığı bulunan Joaquin Phoenix ise yeni bir röportajda filmin ve oynadığı karakterin kaderiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Joker’in devam filmine sıcak bakan Phoenix şu sözleri söyledi:

“Joker’in düşlerimin rolü olacağı hiç aklıma gelmezdi. Şimdi ise dürüstçe söyleyeyim, onu düşünmeden duramıyorum. Todd Phillips’e de, birlikte başka ne tür işler yapabileceğimizi sordum. Özellikle de Joker’e dair ilgi çekici yeni bir iş yapmak gibi.” The Hangover serisi, Due Date ve War Dogs gibi komedi filmleriyle de tanınan Joker’in yönetmeni Todd Phillips ise geçtiğimiz günlerde önce Joker’i tek film olarak planladığını ve herhangi başka bir süper kahramanla yollarının kesişmeyeceğinin altını sıkı sıkı çizdikten sonra  “Joaquin yeni bir işe açık olursa, izleyiciler de istekli olursa ve Warner Bros. da bize destek verirse, Joaquin’le birlikte tekrar güzel bir şeyler yapabiliriz sanırım” şeklinde kafa karıştırıcı bir açıklamada bulunmuştu.

Bu açıklamalardan sonra neler yaşanacak, neler olacak büyük merak içindeyiz. Yönetmenin kafa karıştıran açıklamaları, Phoenix’in daha da kafa karıştıran yorumlarıyla Joker filmi bir seriye dönüşecek mi zaman içinde göreceğiz ama şimdilik her şey için henüz çok erken.