jonah hill the batman filminde oyun dışı kaldı

jonah hill the batman filminde oyun dışı kaldı


gotham city yeni kötü adamını arıyor


Matt Reeves’in yöneteceği ve 2021 yılında vizyona girmesi beklenen The Batman filminde, 2 defa Oscar adayı olan başarılı aktör Jonah Hill’in, Gotham City’nin kötü adamlarından Penguin ya da The Riddler’ı canlandıracağı konuşuluyordu. Son gelen haberlere göre filmin yapım şirketi Warner Bros. ile anlaşamayan Jonah Hill projeden ayrıldı.

Geçtiğimiz günlerde Catwoman olarak Zoë Kravitz’in projeye dahil olmasıyla klasman atlayan The Batman’le ilgili kulislerde, Jonah Hill’in The Batman filminin esas oğlanı Robert Pattinson’ın aldığı ücretin 2 katından daha fazlasını istediği ve yönetmen Matt Reeves ile filmde daha küçük bir rolü olacak Penguin yerine The Riddler’ı oynamak için tartıştığı konuşuluyordu. Bu dedikodular resmi olarak doğrulanmasa da bize bunların gerçek olduğunu düşündürecek bir gelişme yaşandı. Jonah Hill, projeden çekildiğini açıkladı.

Kafamızda tam da The Riddler ya da Penguin olarak bir türlü oturtamadığımız Hill’in projeden ayrılması iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedik. Bunu anca yerine gelecek yeni aktör açıklandığı zaman öğrenebileceğiz.

Şimdilik elimizde filmde yer alacağını bildiğimiz üç isim var. Filmin ana kötü karakteri de bu üçlüye dahil olduktan sonra The Batman ile ilgili daha rahat konuşabileceğiz.