kanye west meşhur röportajlarından biri ile zane lowe’ın programına konuk oldu

kanye west meşhur röportajlarından biri ile zane lowe’ın programına konuk oldu


ve yine bir takım laflar ediyor


Albümünü yayınlamaya bir türlü ikna edemediğimizi Kanye West, ünlü Zane Lowe röportajlarından yeni bir tanesiyle karşımızda. Daha önce 2015’teki bir Zane Lowe röportajında ağlamaya başlayan West, 2013’te ise aynı röportajda dünyanın en büyük rock yıldızı olduğunu açıklamıştı. Bu seferki Apple Beats Radio 1 misafirliği ise daha yumuşak geçmesine rağmen West; Hristiyanlık, Drake ve Donald Trump ve Noel’de yayınlayacağı Jesus is Born gibi önemli konulara değinmeden geçmedi.

İnancıyla yeniden doğmuş gibi gözüken West, İsa’dan ve Tanrıdan bolca söz ederken Trump’ı desteklemesinin tanrının liberallere bir şakası olduğunu da söyledi. Artık alıştığımız tuhaf ve keskin açıklamalarına tam gaz devam eden Kanye, Yeezus turnesinden hiç para kazanmadığını da açıkladı. Bunun da üzerine gelmiş geçmiş en iyi ‘insan’ sanatçı olduğunu söyleyen rapçi, yeni “catchphrase”ini ellerimize teslim etmiş oldu.

Kanye West’in 27 Eylül’de çıkacağı konuşulan ‘Jesus is King’ albümü hala yayınlanmasa da geçtiğimiz ay albümün lansman partileri, Sunday Service performansları ve albümle alakalı bir belgeselle sürekli olarak kendini hatırlatmaya devam etti. Spotify hesabında ‘Jesus is King’ isimli bir playlist bulunan Kanye’nin yeni albümünün artık eli kulağındadır diye düşünüyoruz.

Röportajın tamamıyla playlist’i aşağıda bulabilirsiniz.