kevin durant’in hikayesini anlatacak swagger’a tanıdık isim

kevin durant’in hikayesini anlatacak swagger’a tanıdık isim


wakanda'dan parkelere...


Black Panther’dan hatırladığımız Winston Duke, Apple TV+ platformunun basketbol dizisi Swagger’ın oyuncu kadrosuna katıldı. Winston Duke dizide, basketbolu bıraktıktan sonra koçluk kariyerine yelken açmış bir karakteri canlandıracak. Eleştirmenler ise Duke’un bu rol için en uygun isimlerden biri olduğu konusunda hemfikir.

NBA’in son yıllarda gördüğü en büyük yeteneklerden Kevin Durant’in basketbol oynamaya başladığı ilk yılları ekrana taşıyacak dizi, Durant’in hikayesi üzerinden ABD’de basketbol sektörünün işleyişini anlatacak ve basketbolun oyuncular koçlar, aileler üzerindeki etkisini bizlere aktaracak. Swagger’ın yapımcı kadrosunda Kevin Durant’a Brian Grazer, Francie Calfo ve Rich Kleiman gibi isimler eşlik edecek.

Yıllardır televizyonlarda basketbol temalı güzel bir dizinin bulunmadığının altını çizen televizyon ve basketbol eleştirmenlerine göre artık HBO’nun Lakers’ın Showtime dönemini konu alan John C.Reilly ve Jason Clarke’lı dizisi ve Kevin Durant’in Apple TV+ platformlarına çıkacak Swagger dizisiyle bu açığı kapatacağız. Apple TV+,  çekimlerine bu ay başlanan diziyi Kevin Durant’in basketbola döneceği 2020 yılında çıkarmayı planlıyor.