kült dizi lost in space’in netflix uyarlamasında ikinci sezon hazırlığı

kült dizi lost in space’in netflix uyarlamasında ikinci sezon hazırlığı


yeni sezon 24 aralık'ta başlıyor


1965-68 yılları arasında yayınlanan kült dizi Lost in Space’in günümüz uyarlaması, geçtiğimiz yıl Netflix üzerinden izleyiciyle buluşmuştu. Dizinin ikinci sezonundan yeni bir fragman paylaşıldı.

Netflix’in geçtiğimiz yıl dizi özelinde iddialı olduğunu düşündüğü ama izleyiciden aynı geri dönüşü alamadığı Lost in Space; uzay savaşları, robotlar ve havaya uçan gezegenler arasında yolculuğa doyacağımız bir hikayeyi anlatıyor. Molly Parker, Toby Stephens, Max JenkinsTaylor RussellMina Sundwall, Parker Posey ve Ignacio Serrichio gibi isimlerin yer aldığı dizide baş kahramanımız Robinson Ailesi’nin Jüpiter 2 uzay gemisiyle dünyayı terk edip Alpha Prime gezegenine doğru yaptığı problemlerle dolu yolculuğu izliyoruz.

Dizinin yeni sezonunda ise Robinson ailesinin Robot’u bulmaya çalışmasına ortak olacağız. Ailenin yaşadığı zorluklardan sadece bir tanesi olan bu durumun yanı sıra diğer sömürgecilere yeniden katılmaya çalışan ama önünde Dr. Smith ve Don West gibi zorlu bir ikili bulunan ailenin maceralarını 24 Aralık’tan itibaren Netflix üzerinden izleyebileceğiz.

Buyrun bu da yeni sezondan ilk fragman.