liam gallagher üçüncü albümünün ismini açıkladı

liam gallagher üçüncü albümünün ismini açıkladı


come on you know geliyor


Dağılışının onuncu yılına girdiğimiz ve bir gün birleşeceklerine dair inancımızı hiç yitirmediğimiz Oasis sonrası ilk albümünü yaklaşık bir ay önce 20 Eylül’de Why Me? Why Not. yayınlayan Liam Gallagher, daha bu albümün dumanı üstünde tüterken bir sonraki albümüyle ilgili detayları paylaşmaya başladı. Bu detaylardan ilki, albümün ismi.

Uzun zamandır beklenen ilk solo albümünün ardından arayı çok açmadan yeni albüm ve bir belgesel yayınlayan Liam Gallagher, Come On You Know adını taşıyacak üçüncü albümünün hazırlıklarına başladığını açıkladı. Bir radyo programında konuşan Gallagher “Gelecek albümümün ismi Come On You Know olacak tamamiyle saf pozitiflik barındıracak. Albümün ismini de bulduğumuza göre artık kayıtlar için her şey hazır.” yorumunu yaptı.

Aynı zamanda Later With Jools Holland’ın yeni sezonuna misafir olan Liam Gallagher, The River isimli şarkısında şu sıralar modellik kariyerinin ilk adımlarını atan 18 yaşındaki oğlu Gene Gallagher’ı davulun başına koydu. Kendisini abisiyle girdiği polemikler dışında böyle güzel haberlerle de anmak istediğimiz baba Gallagher’ın son albümünü ve performansını aşağıda bulabilirsiniz.