looney tunes serisi hbo max ile televizyonlara geri dönüyor

looney tunes serisi hbo max ile televizyonlara geri dönüyor


bu hbo max cüzdanımıza bela olacak


Streaming savaşlarına havadan, karadan, denizden, topuyla, tüfeğiyle, tankıyla, ihasıyla, sihasıyla, denizaltısıyla dahil olan ve her ay cebimizden 14.99 $ alacağa benzeyen HBO Max, “Çocuk ve Aile” kuşağı için ses getirecek yapımları kataloğuna dahil etti.

90’larda çocuk olmak denilince akla ilk gelen çizgi film serilerinden Looney Tunes, çizgi film dünyasının efsanesi Hanne-Barbera‘nın Jellystone evreni ve Robert Zemeckis’in Looney Tunes’in sevilen karakterlerinden bir reality-show çıkardığı yarı animasyon yarı canlı aksiyon dizisi Tooned Out, Mayıs 2020’de aktif olacak HBO Max platformunda yayınlanacak.

11 dakikalık 80 tane Looney Tunes bölümünün siparişini şimdiden veren HBO Max, Tooned Out için 1 saatlik uzun bir şov düşünüyor.

Daha önce Rick and Morty, South Park, Friends, The Big Bang Theory ve Studio Ghibli’nin animasyonlarının haklarını alarak kahkahalarımıza talip olan HBO Max, yeni anlaşma neticesinde Merrie Melodies, Taş Devri, Scooby-Doo, Jetgiller gibi kült çizgi filmleri de yayınlayarak bizleri çocukluk yıllarımıza götürecek ve yüzümüzde tatlı bir tebessümle nostalji yaşayacağız.