neil patrick harris, matrix 4’ün kadrosuna dahil oldu

neil patrick harris, matrix 4’ün kadrosuna dahil oldu


follow the barney stinson


Devam filmiyle heyecan ve kafa karışıklığı arasında kaldığımız yeni Matrix filminden sürprizler gelmeye devam ediyor. Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’un başrolünde olacağı açıklanan filmin oyuncu kadrosuna bizler için ilginç bir isim dahil oldu.

Son olarak çekimlerine 2020’nin ilk aylarında başlanacak olan yeni Matrix filminde Morpheus’un gençliğine Aquaman filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Yahya Abdul-Mateen II’nun hayat vereceğini öğrenmiştik. Filmin hazırlık aşaması devam ederken How I Met Your Mother dizisinde Barney Stinson karakteriyle tanıdığımız Neil Patrick Harris’in Matrix 4’un kadrosuna katıldığı açıklandı. Projede hangi rolde yer alacağı henüz açıklanmayan Neil Patrick Harris’i deri kıyafetler içerisinde ve böyle bir evrende izlemek herkes için ilginç olacak.

Senaryosunu Lana Wachowski’yle birlikte Aleksander Hemon ve David Mitchell ikilisinin kaleme aldığı Matrix 4’ten gelecek her haberi heyecanla bekliyoruz. 2022’de vizyona girmesi planlanan filmin beklentileri karşılayacağı konusundaki şüpheler devam etse de filmden ilk fragmanı görene kadar heyecanımızı saklamaya devam edelim.