oscar isaac yeni paul schrader filmi the card counter’ın başrolünde

oscar isaac yeni paul schrader filmi the card counter’ın başrolünde


bir kumarbaz olarak oscar isaac


Son zamanlarda adını Star Wars: The Rise of Skywalker ile duyduğumuz ve Ex Machina, Inside Llewyn Davis ve Show Me a Hero gibi yapımlarla tanınan Altın Küre ödüllü aktör Oscar Isaac, Hollywood’un yaşayan efsanelerinden Paul Schrader’ın yeni filmi The Card Counter’ın kadrosuna katıldı.

Hollywood’un “Movie Brats” ismi verilen Steven Spielberg, Martin Scorsese, Francis Ford Cappola, George Lucas ve Brian De Palma gibi isimlerin jenerasyonunun önemli yönetmenlerinden Paul Scrader, 2017 yapımı Ethan Hawke ve Amanda Seyfried’li son filmi First Reformed’ın ardından yeni bir film hazırlığına girdi. İsmi The Card Counter olarak açıklanan filmin kadrosunda yer alacak ilk isim ise Oscar Isaac.

Isaac filmde, eski bir asker ve kumarbaz olan William Tell rolünde oynayacak. Genç ve öfkeli bir adamın ortak düşmanlarından intikam almak için Tell’i bulması ve Tell’in bu intikamı önlemeye çalışıp genç adama kumarbazlığın inceliklerini öğretmesi üzerinden şekillenecek filmin görüntü yönetmenliğini, Paul Schrader ile First Reformed filminde de çalışan Alexander Dynan üstlenecek. The Card Counter’ın yapım ve vizyon tarihleri ise şimdilik belirsiz.