özlediğimiz guy ritchie’yi izleyeceğimiz the gentlemen’dan ilk görseller yayınlandı

özlediğimiz guy ritchie’yi izleyeceğimiz the gentlemen’dan ilk görseller yayınlandı


mekanın sahibi geri dönüyor


Alaaddin filmiyle Disney’e live-action filmlerindeki en büyük gişeyi getiren Guy Ritchie, yeni filmi The Gentlemen ile özlediğimiz tarzına geri dönüyor. Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant ve Michelle Dockery gibi isimlerin rol aldığı The Gentlemen’den ilk görseller yayınlandı.

Londra’da bir kenevir imparatorluğu kuran Mickey Pearson’ın hikayesini mercek altına alacak filmde işler, Mickey’nin sonsuza dek bu sektörden çekilmeyi planladığı kulaktan kulağa yayılmaya başlayınca değişir. Kendisini bir anda böyle bir durumun içinde bulan Mickey, hakkında çıkan dedikoduları bastırmak için önce yerini kapmak için adeta birbirleriyle yarışan suçlularla baş etmesi gerekecektir. Komplonun, şantajın, rüşvetin su gibi aktığı film, Ritchie’nin kalbimizi çaldığı Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Rocknrolla ve Revolver filmlerine adeta bir geri dönüş.

Son yıllarda stüdyolar tarafından geliştirilen projelerde ya da Sherlock Holmes, The Man from U.N.C.L.E. ve King Arthur gibi büyük bütçeli aksiyon filmlerine ağırlık veren Guy Ritchie, yeni filmi The Gentlemen için “Burada kendimi tanıdık bir yerdeymişim gibi hissediyorum, Alaaddin filmini yapmak da harikaydı fakat burası tamamen farklı bir dünya” diyerek sevenlerinin gönlünü almayı da ihmal etmedi. ABD’de 24 Ocak 2020’de vizyona girecek olan The Gentlemen’ın ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.