paolo sorrentino ve hbo; yine, yeni, yeniden bir arada

paolo sorrentino ve hbo; yine, yeni, yeniden bir arada


dört bölümlük mini dizi


İtalyan sinemasının ne ararsan var dedirten yönetmen, yapımcı, senarist ve oyuncu unvanlarına sahip ismi Paolo Sorrentino, yeni bir projeyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Youth, La Grande Belezza, Loro gibi sevilen işlere imza atan Sorrentino, 2016’da yayınlanan The Young Pope dizisiyle televizyonda da ortalığı kasıp kavurmuştu. Eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan diziye önümüzdeki yıl yayınlanması beklenen The New Pope isimli devam dizisi de çekildi.

Bir yandan bu dizi beklenirken, Sorrentino ve HBO cephesinden yeni bir ortaklık haberi geldi. Paolo Sorrentino, HBO çatısı altında ismi ve detayları henüz açıklanmayan dört bölümlük mini bir dizi yazıp yönetecek. Senaryoda Sorrentino’ya Feud dizisinden tanıdığımız Jaffe Cohen ve Michael Zam eşlik edecek. The New Pope’un yapımcılarından Lorenzo Mieli ve Riccardo Neri, bu yapımın da yapımcılığını üstlenecek.

Oyuncu kadrosunun henüz açıklanmadığı dizi, bizleri Sorrentino’nun kadrajıyla Hollywood dünyasına götürecek. Bir film yıldızı ve onun yakın arkadaşlarının hayatı etrafında şekillenecek mini dizinin çekimleri Ocak 2020’de başlayacak. Hadi hayırlısı.