record store day ve black friday el ele

record store day ve black friday el ele


kendini kaybetme garantili etkinlik


2007’den bu yana dünya genelinde plak tutkunlarını, sanatçıları ve binlerce bağımsız plak mağazasını bir araya getiren Record Store Day, black friday’e özel bir etkinlik düzenliyor.

Müzikseverler için aynı zamanda baharın habercisi olan Record Store Day, 2007 yılında bağımsız plak dükkanlarının bir araya gelip, plak kültürünü yaygınlaştırma düşüncesiyle hayata geçirdiği güzel mi güzel bir gün. Son yıllarda ülkemizde de çeşitli etkinliklerle dünyanın kalanında yaşanan coşkuya gönlümüzden koptuğunca ortak olacağımız Record Store Day, bu yıl dünyada alışveriş çılgınlığı olarak yaşanan black friday için özel bir etkinlik gerçekleştirecek.

Paul McCartney’nin “Home Tonight ve In a Hurry şarkılarının yer aldığı EP, Lizzo’s’ nun Coconut Oil EP’si U2’nun Three albümü, The National’ın kaset formatında yayınlanacak ve özel bir teknikle kaydedilmiş Live at the Greek Theatre albümü, Madonna’nın son albümünden I Rise teklisinin özel bir versiyonların yanı sıra; Pearl Jam, Tenacious D, Louis Armstrong, Rufus Wainwright, Jeff Buckley, Chuck Berry, Alice Cooper, Devo, Bill Evans, the Runaways, James Brown, Les Claypool ve Miles Davis gibi isimlerin özel baskı plakları satışa çıkacak.

29 Kasım’da nya çapında gerçekleşecek etkinlik için şimdiden kumbaramıza döviz atmaya başlayalım.