rian johnson’ın yıldız kadrolu filmi knives out’tan vizyon öncesi son fragman

rian johnson’ın yıldız kadrolu filmi knives out’tan vizyon öncesi son fragman


bu filmde herkes var


Daniel Craig, Chris Evans, Lakeith Stanfield, Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Toni Collette ve Michael Shannon gibi güçlü bir kadroyu bir araya toplamayı başaran Rian Johnson’ın hem yönetmenliğini hem de senaryosunu üstlendiği Knives Out’tan yeni bir fragman yayınlandı.

En son Star Wars’un son üçlemesinden Last Jedi’ın yönetmen koltuğunda oturup tartışmalı bir filme imza atan Rian Johnson’ın dünya prömiyerini 44. Toronto Film Festivali’nde yapan yeni filmi Knives Out,  ile bu tartışmaları unutturmayı başarmış gözüküyor.

İlk fragmanı ve hikayesiyle bir Agatha Christie romanının sinemaya aktarılmış halini andıran Knives Out, 85. yaş gününü kutladıktan kısa süre sonra öldürülen başarılı suç romanı yazarı Harlan Thrombey’in cinayetini araştıran Dedektif Benoit Blanc’ın hikayesini anlatıyor. Her biri birbirinden garip aile üyelerini ve hizmetçilerini soruşturarak gerçek katili bulma sürecinde yaşananları izleyeceğimiz film, belki yılın en iyi filmlerinde biri olarak ismi anılmayacak ama yılın en eğlenceli yapımlarından biri gibi gözüküyor.

ABD’de 17 Kasım’da gösterime girecek olan filmin Türkiye için hala belirlenmiş bir vizyon tarihi bulunmuyor.