rob lowe ve liv tyler’lı 9-1-1 spin-off’undan ilk kareler

rob lowe ve liv tyler’lı 9-1-1 spin-off’undan ilk kareler


911, what’s your emergency?


Fox kanalının yeni dizisi 9-1-1: Lone Star’dan mini bir fragman paylaşıldı. Başrollerinde Rob Lowe ve Liv Tyler’ın yer aldığı dizi geçtiğimiz sene başlayan 9-1-1 dizisinin bir spin-off’u. 911 bildiğimiz üzere acil durumlarda ilk müdahale eden telefon kodunu temsil etmekte. Dizinin konusu da acil durumlarda başkalarının hayatlarını kurtarmak için kendi hayatlarını tehlike atan insanları ele alıyor.

Rob Lowe, dizide oğluyla birlikte Austin’e taşınan bir polisi canlandıracak. Hem başka hayatlarla ilgilenmek hem de kendi hayatını yoluna koymaya çalışacak olan Lowe, dizide Owen Strand karakteriyle karşımıza çıkacak. Lord of The Rings’teki Arwen karakteriyle gönüllerimize taht kuran Liv Tyler ise Paramedik Şefi Michelle Blake karakterine hayat verecek. Kariyerinde ilk kez ABD ulusal bir televizyonda yayınlanacak bir dizide yer alan yer alacak Liv Tyler’ı bundan önce en son The Leftlovers’ta izlemiştik.

Dizide yapımcı olarak American Horror Story, Pose ve Glee gibi yapımlarla ismini duyurmuş Ryan Murphy, Brad Falchuk ve Tim Minear yer alacak. 9-1-1 Lone Star’ın yayın tarihi ise 19 Ocak 2020. Hayata dair şeylere tanıklık edeceğimiz ve yanında bonus olarak Liv Tyler’la da hasret gidebileceğimiz dizinin fragmanı hemen aşağıda.