ryan reynolds ve john krasinski, imaginary friends’te buluşuyor

ryan reynolds ve john krasinski, imaginary friends’te buluşuyor


bu film güzel olur


Bazı oyuncular vardır ki sadece isimleri oynadıkları filmlerin çok satması için yeterli olur. Deadpool serisindeki olağanüstü performansından sonra Ryan Reynolds da bu oyunculardan biri. Son gelen haberlere göre, Paramount Stüdyoları’nda çekilecek olan fantastik komedi filmi Imaginary Friends’in başrolü John Krasinski’nin rol arkadaşı Ryan Reynolds olacak.

The Office dizisinde canlandırdığı Jim Halpert karakteriyle tanıdığımız, son yıllarda yönetmenlik kariyerine ağırlık veren ve A Quiet Place ile sinema dünyasından olumlu yorumlar alan John Krasinski’nin senarist, yönetmen ve başrolün hepsini birden üstlendiği film, hayali arkadaşları olan ve onlarla konuşan bir adamın başından geçen olayları anlatacak. Bu hayali arkadaş da tahmin ettiğimiz üzere Ryan Reynolds olacak.

Son derece yoğun olan ikilinin, filmin prodüksiyon aşaması için ne zaman toplanacağı ise henüz belli değil. Şu anda John Krasinski, A Quiet Place’in devam filmini çekiyor, Ryan Reynolds ise Netflix’in yeni aksiyon filmlerinden 6 Underground’un başrolünü üstlenmekte.