scarlett johansson ve adam driver’lı marriage story’den yeni fragman

scarlett johansson ve adam driver’lı marriage story’den yeni fragman


6 aralık'ta netflix'te


Yılın “İç Isıtan Film Ödülü”nü şimdiden verdiğimiz, Scarlett Johansson ve Adam Driver’ın başrollerinde yer aldığı Marriage Story’den yeni bir fragman yayınlandı. 6 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak ve ödül sezonunun iddialı yapımlarından biri olan film, dünya prömiyerini 29 Ağustos’ta Toronto Film Festivali’nde yapmıştı.

The Squid and The Whale ve Frances Ha filmleriyle tanıyıp, aşık olduğumuz Noah Baumbach, yeni filminde yönetmen Charlie ve oyuncu eşi Nicole’un boşanma sürecini mercek altına alıyor. Baumbach’ın Ernst Lubitsch’in To Be or Not to Be’si, Howard Hawks’in Twentieth Century’sin ve Ingmar Bergman’ın Persona’sından esinlendiğini söyleyerek bizleri heyecanlandırdığı film; uzun zamandır sakladıkları kızgınlıkları, hayal kırıklıkları ve yalanları yaşadıkları boşanma sürecinde açığa çıkan ebeveynlerin, bir yandan da çocuklarının velayetlerini almak için birbirleriyle verdikleri mücadeleyi gözler önüne seriyor. Bu çalkantılı süreçte Charlie, film projelerini sürdürmek için New York’ta kalmak isterken, Nicole ise yeni başlayacak televizyon dizisi için Los Angeles’a gitmek istiyor. Postmodern çağdaki evlilik müessesini sorgulayan Marriage Story, Noah Baumbach ve Scarlett Johansson için otobiyografik öğeler de içeriyor.

Hem Toronto Film Festivali’nde hem de Venice Film Festivali’nde En iyi Film Ödülü’ne aday gösterilen filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında Laura Dern, Ray Liotta, Merritt Wever, Julia Hagerty ve Wallace Shawn yer alıyor.