snowpiercer’ın televizyon uyarlamasından küresel ısınma temalı tanıtım videosu

snowpiercer’ın televizyon uyarlamasından küresel ısınma temalı tanıtım videosu


son yılların en soğuk kışı geliyor


TNT, 2020 yılında ekranlara gelmeye başlayacak Bong Joon-ho’nun Snowpiercer filminin televizyon uyarlamasından bir animasyon video yayınladı. Videoda dizinin başrol oyuncularından Daveed Diggs, insanlığın küresel ısınmayı tersine çevirme girişimlerimlerinin yıkıcı sonuçlarını anlatıyor.

İklim değişikliği sonucu dünyanın buzla kaplandığı bir dönemi anlatan ve yaşanan küresel felaketten Snowpiercer adındaki trende yaşayarak yedi senedir hayatta kalmayı başaran insanların hayatlarına odaklanan dizi, birbirinden farklı olanaklara sahip insanların karşılaştığı adaletsiz durumları ve zorlu yaşam koşullarını anlatıyor. Sadece buzlarla kaplı olan bir gezegende hiç durmaksızın hareket etmesi gereken tren, yeni bir sınıflı toplum kurmuş olan insanlar arasındaki iktidar mücadelesini ve alt sınıfların trenin sahibine karşı olan isyanına ev sahipliği yapacak.

Jennifer Connelly ve Daveed Diggs’in başrol olacağı dizinin oyuncu kadrosunda Mickey Sumner, Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Alison Wright ve Annalise Basso gibi isimler yer alıyor. Yapım aşamasında karşılaştığı zorluklar neticesinde TBS ve TNT kanalları arasında mekik dokuyan Snowpiercer, şimdilik 2 sezonluk onay almış durumda. 2020 yılında televizyon ekranlarına taşınacak dizi, şimdiden özel bir hayran kitlesi edinmiş durumda.