stephen king uyarlaması the outsider’dan ilk fragman

stephen king uyarlaması the outsider’dan ilk fragman


en iyi stephen king uyarlaması olmaya aday


Sinema televizyon ve edebiyat dünyasının kesişim kümesinde yer alan Stephen King’in geçtiğimiz sene yayımladığı The Outsider romanından uyarlanacak diziden ilk fragman paylaşıldı.

Küçük bir kasabada işlenen bir cinayetin peşinden sürükleneceğimiz dizide, cinayet soruşturması için açılan dava vesilesiyle ortak noktada buluşan bir polis ve dedektif, olaylara doğaüstü güçlerin de dahil olmasıyla o güne dek inandıkları her şeyi sorgulamaya başlayacak.

Dizinin yönetmen koltuğu için ünlü aktör ve taze yönetmen Jason Bateman ile el sıkışan HBO, Bateman’a dizinin ilk iki bölümünü ve yapımcı koltuğunu emanet ettmiş. Batemanın yanında bir diğer başrol oyuncumuz ise; Rogue One: A Star Wars Story, Bloodlines ve Captain Marvel gibi yapımlarda yer alan Ben Mendelsohn. İlk fragmandan gördüğümüz kadarıyla beklediğimizden daha ciddi ve eli yüzü düzgün bir işe çıkartan HBO, The Outsider ile bize ufak bir True Detective havası da vermedi değil.

Cynthia Erivo, Bill Camp, Mare Winningham, Paddy Considine, Julianne Nicholson, Yul Vázquez, Jeremy Bobb, Marc Menchaca gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi, 20 Ocak 2020’de yayınlanmaya başlayacak.