stranger things’in mike’ı finn wolfhard, yine korkutmaya geliyor

stranger things’in mike’ı finn wolfhard, yine korkutmaya geliyor


the turning'den ilk fragman


Stranger Things ve IT’den tanıdığımız Finn Wolfhard’ın yolu; Mackenzie Davis ve Brooklyn Prince’in de başrolünde olduğu The Turning ile korku sinemasıyla bir kez daha kesişiyor.

The Florida Project’ten tanıdığımız genç yetenek Brooklyn Prince’in ve Finn Wolfhard’ın iki yetimi canlandıracağı The Turning’de; Halt and Catch Fire, Blade Runner 2049 ve Black Mirror gibi yapımlardan tanıdığımız Mackenzie Davis’i de yetimlere göz kulak olacak dadı rolünde izleyeceğiz.

24 Ocak 2020’de vizyona girmesi planlanan film, Maine’deki gizemli bir malikanede, Flora ve Miles adında iki sıkıntılı yetime bakmakla mükellef olan Kate’in, yetimlerin ve malikanenin sahip olduğu karanlık sırları gün geçtikçe keşfetmesi üzerinden şekillenecek. Filmin yönetmen koltuğunda ise David Bowie, Fiona Apple ve Marilyn Manson gibi birçok müzisyenle çalışmış deneyimli müzik videosu yönetmeni Floria Sigismondi oturuyor. Konusu, Jack Clayton’ın 1961 yapımı kült korku filmi The Innocents’a benzeyen film hakkında Sigismondi  “The Innocents’sı başarıya götüren, filmde yaratılan atmosfere, filmdeki evin bir karaktere nasıl dönüştüğüne ve filmde izleyip de göremediğimiz şeylere çalıştım. Tüm bunlardan yararlanıp, çağımıza uydurup, benim olan şey hâline getirdim.” açıklamasını yaptı.

Bir hayli korkutucu görünen The Turning’in fragmanını izlemek için buyursunlar.