tame impala, web sitesinden gizemli bir video paylaştı

tame impala, web sitesinden gizemli bir video paylaştı


yoksa bu gelen yeni albümün ayak sesleri mi?


Biz albüm beklerken onun teklisine, bunun albümüne salça olmakla meşgul olan Kevin Parker, sonunda Tme Impala’yı tekrar hatırladı.

Temmuz ayında yaptığı ‘’Müzik şirketim tarafından bana, yaptığım şarkılar üzerinde ne kadar fazla kontrol ve güç veriliyorsa zaman konusunda da aynı serbestliğe sahibim. Bana ‘Evet, şimdi bu albümü bitirmek zorundasın.’ denmemesi dolayısıyla albümün çıkışı sürekli sarkıyor.’’ tarzı açıklamalarla yeni albümün bitiş tarihini sonsuzluğa çeken Parker, Tame Impala’nın web sitesini gizemli bir video ile güncelledi.

Albümde yer alacağını düşündüğümüz ama aynı zamanda Kevin Parker’ın son hallerinden memnun olmadığını da bildiğimiz iki teklisini yazın başından beri bol bol dinlediğimiz Tame Impala, yani Kevin Parker, paylaşılan gizemli videoda stüdyoda birbirinden şekil şükul aletleri kurcalarken karşımıza çıkıyor. Her ne kadar umurunda değil gibi yapsa da içten içe bitirmeyi istediğini bildiğimiz yeni Tame Impala albümüyle ilgili büyük bir adım atılmış durumda.

Daha önceki röportajlarda “Eğer grup yıl sonuna kadar albümü yayınlamamış olursa hayal kırıklığına uğrarım” açıklaması yapıp bizleri şaşırtan Parker’ın başrolünde olduğu, hiçbir şey anlatmamasına rağmen bizleri heyecanlandıran bu videoyu izlemek için Tame Impala’nın web sitesine BURADAN gidebilirsiniz.