taylor swift ve uğruna ağladığı çikita muz, the tonight show with jimmy fallon’a misafir oldu

taylor swift ve uğruna ağladığı çikita muz, the tonight show with jimmy fallon’a misafir oldu


taylor swift vs. çikita muz


The Tonight Show with Jimmy Fallon’ın dün geceki konuğu Taylor Swift, programa şarkıları ya da başarılarıyla değil de annesinin ondan habersiz çektiği video ile damga vurdu.

Programın başında Jimmy Fallon’ın “Göz ameliyatı geçirdin mi?” sorusuyla afallamaya başlayan Taylor Swift, konunun uzanabileceği yeri tahmin ederek kısa süreli bir şok yaşadı. Bir süre önce göz ameliyatı geçiren Swift’in ilaçların etkisindeyken evdeki komik anlarını cep telefonu ile kaydeden annesinin Jimmy Fallon’a gönderdiği video yeni bölümün en ilgi çekici anı oldu.

Jimmy Fallon, Swift’e “Annen ameliyattan sonra senin bir videonu çekti ve bize gönderdi” dedikten sonra izleyicilerle paylaştığı videoda Swift, istediği muzu koparamadığı için ağlıyor ve annesinden yardım istiyor. Muzunu aldıktan sonra yatmaya çalışan Swift’in başından geçenleri izlediğimiz video, Jimmy Fallon’ın deyimiyle “program tarihinde başına gelen en güzel şey”. Videodan sonra durumu toparlamaya çalışan Swift ise suçu operasyon sonrası aldığı ağır haplara bağlayarak bu anı hatırlamadığı bile söyleyerek: “Annem beni buraya getirirken oldukça nazik görünüyordu, işin aslı bu görüntüleri videoya çekip sana verecek kadar zalimmiş.” yorumunu yaptı.

Taylor Swift’in çikita muz ile imtihanı malum video;