the cure 1 değil tam 3 albümle dönüyor

the cure 1 değil tam 3 albümle dönüyor


detaylar için robert smith’e bağlanıyoruz


Robert Smith’in ısrarla “Bu sefer çok karanlık bir şeyler yapıyoruz!” diye uyardığı The Cure albümüyle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Daha önce de albümün içeriğiyle ilgili açıklamalar yapan Smith, uzun süredir The Cure’un yeni bir albüm üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Öğrendik ki bu yeni albüm tek bir albüm olmayacak. Robert Smith, The Cure’un tam üç albüm üzerinde birden çalıştığını açıkladı. İlk albümün Noel’de ya da ondan hemen önce çıkacağını belirten Smith, albüm ismi için Live From the Moon üzerinde durduğunu da ekledi. Smith’in açıklamalarına göre albümün sözlerinin yaşadığı aile trajedisiyle şekillendiğini anlayabilmek mümkün. “Albümde daha çok karanlık esintiler olacak, yakın zamanda annemi, babamı ve erkek kardeşimi kaybettim bu nedenle de yaşadıklarım albüme yansıdı.’’ şeklinde devam etti. Bu hissi yaşatacak bir albüm için 10 yıl beklediğini daha önce bizlerle paylaşan Robert Smith, 10-12 dakika uzunluğunda şarkıların karşımıza çıkma ihtimali hakkında da bizleri uyarmıştı.

Smith’in açıklamalarıyla daha da merakımızı kabartan The Cure albümleri için gün saymaya başlayabiliriz. Bu sürede de The Cure’un Disintegration albümünün 30. yıl özel konserini aşağıda izleyebilirsiniz.