the end of the f***ing world 2. sezonu 5 kasım’da netflix’te

the end of the f***ing world 2. sezonu 5 kasım’da netflix’te


sevenlerine duyurulur


2018’in en popüler yapımlarından olan ve dizinin yapımcılarının ısrarlara dayanamayıp tek sezonluk bir hikayeyi bir sezon daha uzatmasıyla sonuçlanan The End of the F***ing World’ün ikinci sezonunun yayınlanacağı tarih belli oldu.

 

Charles S. Forsman’ın grafik romanından uyarlanan The End of the F***ing World, Charlie Covell tarafından Channel 4 ve Netflix ortak yapımıyla televizyon dünyasına uyarlanmıştı. Alex Lawther ve Jessica Barden’ın başrollerinde yer aldığı, 20 dakikalık çerez bölümleriyle James ve Alyssa’nın yolculuğunu anlatan dizinin başarısında büyük pay sahipleriden biri de hazırladığı müziklerle Blur gitaristi Graham Coxon’dı.

Coxon’ın yeni sezonun da müziklerini yapmasını umduğumuz TEODFW’ün ikinci sezonunu yine Charlie Covell kaleme aldı. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Murray Ferguson, Ed Macdonald, Andy Baker, Dominic Buchanan ve Jonathan Entwistle’dan oluşan bir ekibin yer aldığı dizi, 4 Kasım’da Netflix’te olacak.

Paylaşılan yeni sezon görsellerinde Alyssa’yı gelinlikli bir şekilde yine garip maceranın hemen öncesinde görüyoruz. Diziye yeni katılan ve büyük ihtimalle kahramanlarımızın kaldığı otelin sahibi olan ve onlara çeşitli görevler vereceğini tahmin ettiğimiz “Taskmaster” lakaplı Gus (Tim Key) karakterini de ilk defa görüyoruz. Olayların nasıl daha da karmaşık bir hal aldığını izleyeceğimiz yeni sezon 4 Kasım’da başlıyor. Umarız aynı tarihte bizim Netflix’imize de gelir.