the rise of skywalker’ın vizyon öncesi son fragmanı yayınlandı

the rise of skywalker’ın vizyon öncesi son fragmanı yayınlandı


seri galiba sona eriyor


“En ünlü Jedi ailesinin yükselişi, aynı zamanda Skywalker efsanesinin nasıl sonu olacak? Rey gerçekten Dark Side’a mı geçecek? Çift uçlu ışın kılıcı sadece Jedi’ın bir rüyası mıydı? Yoksa 2. Death Star tamamen yok edilemedi mi?” gibi soruların cevabını alacağımız, Skywalker destanının sonu olacak The Rise of Skywalker’ın vizyon öncesi son fragmanı yayınlandı.

Serinin senarist ve yönetmen koltuğunda oturan J.J. Abrams, kesin ve net bir dille The Rise of Skywalker’ın Skywalker destanının son filmi olduğunu açıkladı. 2015 yılında vizyona giren Star Wars: The Force Awakens ile başlayan ve 2017 yapımı Star Wars: The Last Jedi ile devam eden yeni Star Wars üçlemesi, bu yıl vizyona girecek Star Wars: The Rise of Skywalker ile noktalanacak. Film, konusundan çok 40 yılı aşkın bir süredir devam eden ve birkaç jenerasyonu kapsayan hikayenin kalan son puzzle parçalarını tamamlayacak olmasıyla ön plana çıkıyor. Rey, Jedi soyu olmadan The Force’u ilk geliştiren mi ya da damarını kessek kanı midi-chlorian mı akar? The Rise of Skywalker’ın Skywalker’ı aslında Rey mi ? Veya Kylo Ren mi? Yoksa “Skywalker” tamamen başka bir şeyi mi temsil edecek?

Oyuncu kadrosunda Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaacs, Adam Driver ve Billy Dee Williams gibi isimlerin bulunduğu, Star Wars: The Rise of Skywalker, 20 Aralıkta vizyona girecek. Şimdi fragmanı izleme ve üzerine kafa yoracağımız sorular için teoriler geliştirme zamanı.