thom yorke ve stephen colbert ile samimi sohbet saati

thom yorke ve stephen colbert ile samimi sohbet saati


sir thom yorke? nope


Haziran ayında üçüncü solo albümü Anima ile gönlümüzü tekrar fetheden Thom Yorke, The Late Show with Stephen Colbert’ın dün gece yayınlanan bölümüne konuk oldu. Şövalye nişanına sahip olmak, Brexit ve Anima’dan bahsedilen programda Yorke ve Colbert’in ettikleri sohbetten aldıkları keyif yüzlerinden okunuyordu.

Radiohead’in 6. albümü Hail to the Thief’in sözlerinde yer alan siyasi öngörüler hakkında Colbert’in, “Haklı olmak nasıl bir duygu?” sorusuna Yorke, “Biz aslında sadece o dönemle ve küçük Bush’un da olaylara dahil olduğu günler hakkında yazmıştık şarkıları. Şimdi ise durum daha da kötü.” cevabıyla etrafta olup bitenler hakkındaki fikrini de bir nevi belirtmiş oldu. Sohbet, Brexit ve Boris Johnson hakkında ilerlerken Colbert, “Şövalye nişanı alsan ne hissederdin?” diye sorunca Yorke, Boris Johnson hakkında yaptığı konuşmalardan sonra, artık öyle bir şansının pek de olmadığını söyledi. Konu siyasilerden açılmışken Yorke, Trump ve Boris Johnson için “En azından sizi başınızdaki adamı uçurumdan aşağı atmak gibi bir şansınız var ama biz ona bağlanmış durumdayız, onu uçurumdan atarsak hep birlikte düşeriz.” dedi.

Sekiz Oscar adaylığı bulunan ve aynı zamanda Thom Yorke’un da kankası olan Paul Thomas Anderson’la işbirliğinden ve Anima’dan da bahseden Yorke, albümün adının İtalyanca’da “ruh” anlamına geldiğini, ve anima kelimesi hoşuna gittiği için albüme adını verdiğini söyledi.

Bu eğlenceli sohbetin tamamını izlemek isteyenleri aşağı alalım.