tick,tick…boom filminin başrolü andrew garfield oldu

tick,tick…boom filminin başrolü andrew garfield oldu


broadway müzikali netflix filmi oluyor


Spider-Man serileri ve The Social Network filmi ile hatırladığımız başarılı aktör Andrew Garfield, Lin-Manuel Miranda‘nın yönetmenlik dünyasına adım atacağı müzikal film Tick, Tick…Boom‘un başrol koltuğunu dolduracak.

Broadway’lerde sergilediği Hamilton müzikaliyle adını duyuran, kısa bir aktörlük kariyerinden sonra kamera arkasına geçmeye karar veren Lin-Manuel Miranda, senarist, söz yazarı, besteci kimliğiyle de kollarına birçok altın bilezik takmış bir isim. Merakla beklenen yeni filminin senarist koltuğunda ise Dear Even Hansen ve Fosse/Verdon filmleriyle tanıdığımız Steven Levenson oturacak. Jonathan Larson‘ın yazdığı bol ödüllü bir Broadway kültü olan Rent’in beyazperdeye uyarlanacağı filmin oyuncu kadrosunda şimdilik Andrew Garfield ve Jessica Chastain var.

Netflix üzerinden yayınlanacak ve içerisinde otobiyografik öğeler bulunan Tick,Tick…Boom, New York’ta garsonluk yapan ve yazacağı bir oyunla Broadway sahnelerinin yeni yıldızı olmayı uman John’un hikayesini anlatıyor. Çevre baskısı, arkadaşlarının kendisini yavaş yavaş terk etmesi ve kız arkadaşıyla yaşadığı sorunlar neticesinde John, 30. doğum gününde hayalleri ve gerçek dünya ile yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Broadway’in geçen sene tozunu attıran müzikal, bakalım Netflix’te de aradığı beklediği başarıya ulaşabilecek mi?