tim miller’ın deadpool 2 için çok farklı planları varmış

tim miller’ın deadpool 2 için çok farklı planları varmış


bir gece ansızın deadpool 3?


Son zamanlarda adı Terminator: Dark Fate ile sıkça anılan, 2016 yapımı Deadpool’un da yönetmeni olan Tim Miller’ın Deadpool 2 için çok farklı planları varmış.

Marvel evreninin en yaramaz kahramanı Deadpool’un ilk filmi ile yakaladığı başarıdan sonra Miller, ikinci film için düşünülen ilk isim olmuş fakat filme dair daha farklı kreatif planları olduğundan dolayı projeden ayrılmış ve bayrağı David Leitch’e teslim etmişti. The Playlist’e verdiği röportajda bu planlarından kısaca bahseden Miller, David Leitch’in Deadpool’unda da yer alan Firefist karakterinin filmin odak noktasında olmasını ve Cable’ın 2 metre 4 santim uzunluğunda olmasını istemiş.

Asıl farklılık ise Miller’ın iki yeni karaktere daha yer vermek istemesiymiş.

Morena Baccarin tarafından canlandırılan, Deadpool’un sevgilisi Vanessa’nın Copycat karakterine dönüşümüne de filmde yer vermek isteyen Miller, ayrıca Fantastic Four üyelerinden The Thing’i, Juggernaut ile kıyasıya bir dövüşte görmek istemiş.

Heyecan verici bu fikirleri duyduktan sonra umarız ki Miller, Deadpool’un olası bir devam filmine döner mi bilmiyoruz ama yeni süper kahraman filmlerinin unutulmuş üyeleri Fantastic Four’u tekrar beyaz perdeye uyarlasa fena mı olur.