timothée chalamet oyunculuk işlerine bir süre ara vermeyi düşünüyor

timothée chalamet oyunculuk işlerine bir süre ara vermeyi düşünüyor


başlayalı ne kadar oldu ki?


Geçtiğimiz sene Call Me By Your Name ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ına aday olan en genç aktör olan ve ondan sonra internet dünyasının bir numaralı çılgınlığına dönüşen Timothée Chalamet, oyunculuk kariyerine bir süre ara vermeyi düşündüğünü açıkladı. 23 yaşındaki aktör, son olarak ikisini de merakla beklediğimiz Denis Villeneuve ve Wes Anderson filmleri için kamera karşısına geçmişti.

Bu seneyi 4 film çekerek tamamlayarak üretkenlikle çığır açan aktörü yıl bitmeden Greta Gerwig’in Little Woman ve David Michod’ın The King filmleriyle beyaz perdede göreceğiz. 2020 yılının en merakla beklenen yapımlarından olan Denis Villeneuve’ün, David Lynch’in 1984 yapımı Dune filmi uyarlamasında başrol oynayacak Chalamet, yine 2020’de vizyona girecek Fox Searchlight ve Wes Anderson ortaklığıyla çekilen The French Dispatch filminde de evlerimize misafir edeceğiz.

Chalamet, “2 sene sonra ilk kez nefes alacağım.” diyerek bir süre 7. sanatın büyülü atmosferini terk edeceğini açıklasa da 2020 yılında vizyona girecek filmleriyle onu tekrar kırmızı halıda görmemiz muhtemel. Kendisinin Call Me By Your Name’den sonra yakaladığı büyük çıkışı ve birlikte gelen devasa şöhreti düşününce aldığı bu kararı çok da yadırgamamak gerekebilir. Umarız Chalamet istediği boşluğu bulup kafasını bir süreliğine de olsa temizler ve eskisinden daha sağlam performanslara geri dönüş yapar.