walter white’ın breaking bad sonrası akıbeti belli oldu

walter white’ın breaking bad sonrası akıbeti belli oldu


buyrun cenaze namazına


Breaking Bad evreninin yaratıcısı Vince Gilligan, dizinin finalinde Walter White, namı-diğer Heisenberg’e ne olduğunu açıklayarak yıllardır süregelen tartışmalara nokta koydu.

2018 yılında katıldığı Late Night With Conan O’Brien şovunda Bryan Cranston, “Belki de Walter oradan kaçtı, bir doktor raporu yayınlandı mı? Ya da bir ölüm ilanı? Unutmayalım Cranston, Seinfeld günlerinden bu yana böyle hilelere yabancı değil.”  diyerek Walter White’ın akıbeti hakkındaki tartışmaları alevlendirmişti.

Netflix’te yayınlanacak El Camino: A Breaking Bad Movie için geri sayım yapılırken, dizinin finalinden sonra Breaking Bad evreninde yaşanan gelişmelerden belki de en merak ettiğimiz; Walter White’ın akibeti de belli oldu. The Rich Eisen Show’a katılan ve Walter White hakkındaki soruları yanıtlayan Gilligan “ Bu konuda sana kesin cevabı verebilirim Rich, çünkü seni çok seviyorum. Evet, Walter White öldü.” diyerek televizyon tarihinin en unutulmaz karakterlerinden biri olan Walter White’ın ölüm ilanını sarı sayfalarda yayınlamış oldu.

Fakat tüm bunlara rağmen, Bryan Cranston’ın El Camino: A Breaking Bad Movie filminde yer alacağı resmi olarak açıklanmıştı. Filmde birçok karakterin flashback ile geçmişine gidileceği belirtilirken, bu vesileyle Walter White’ı da son kez Albuquerque sokaklarında görmüş olacağız.