will smith neo rolünü geri çevirdiği için bin pişman

will smith neo rolünü geri çevirdiği için bin pişman


hiç de haksız sayılmaz


Hafta başında The Late Show Stephen Colbert’a konuk olan Will Smith, sinema tarihinin mihenk taşlarından biri olan The Matrix’te oynamayı reddettiği için pişman olduğunu açıkladı.

Kendisinin genç versiyonuyla savaştığı Gemini Man filmi vizyonda olan Will Smith, The Late Show’da genç Will Smith’i anlattı ve ona tavsiyelerde bulundu. “Wild Wild West’te oynama, Neo’yu kabul et” diyerek The Matrix serisinde Neo karakteri için Wachowski kardeşlerin ilk teklifi kendisine yaptığını açıklayan Will Smith, ilk görüşmede Wachowski kardeşlerin senaryo üzerinde çok durmadığı ve kendisine görsel efektleri anlatıp durduklarını ifade etti. Genç halinin aptallık derecesinde cesur olduğunu itiraf eden Smith, eğer rolü kabul etseydi Morpheus karakterini beyaz bir aktör canlandıracaktı ve Watchowski kardeşlerin aklındaki ilk isim Van Kilmer’dı.

Yönetmenlerin aklındaki orijinal kadroyla hayata geçecek filmi Keanu Reeves, Laurence Fishburne ve Carrie Anne Moss’lu bir kadro olmadan hayal etmek bizler için çok zor. Hazır söz açılmışken bir Instagram kullanıcısının “Will Smith The Matrix’te oynamayı kabul etseydi nasıl olurdu? “ sorusuna verdiği yanıtı gözlerimiz yaşlı izleyelim: