wonder woman 1984 için tanıtım tarihi belirlendi

wonder woman 1984 için tanıtım tarihi belirlendi


8 aralık’ta ön kavuşma


DC sinematik evreninin 9. filmi olacak Wonder Woman 1984 taze bilgiler gelmeye devam ediyor. Filmin vizyon tarihinin 5 Haziran’a ertelenmesinden sonra yönetmen Patty Jenkins, Twitter hesabından filmle ilgili mini bir duyuru yaptı.

Duyuruda Brezilya’da gerçekleşecek Comic Con Experience etkinliği için serinin hayranlarıyla buluşacaklarını açıklayan Jenkins, başka bir detay paylaşmamasına rağmen bu buluşmanın filmin ilk tanıtımını göstermek için iyi bir fırsat olabileceği hemen akıllara geldi.

8 Aralık’ta gerçekleşecek bu etkinlikten şimdilik en büyük beklentimiz bu yönde. DC’nin en çok sevilen filmi olma özelliğine sahipken, yaşanan ufak tefek aksiliklere rağmen beklentimizi ve merakımızı kabartmaya devam edecek gibi gözüken Gal Gadot’lu Wonder Woman 1984, zaman olarak 80’li yıllarda geçecek.

80’ler mevzu bahis olunca haliyle Sovyetler ve Soğuk Savaş da topa giriyor. Bir de Kristen Wiig’in canlandıracağı yeni kötü Cheetah var. Chris Pine, Pedro Pascal, Robin Wright ve Connie Nielsen’ın da kadrosunda yer aldığı filmden paylaşılan posterde yeni Wonder Woman KOSTÜMÜNÜ de görmüştük.

Bakalım beklediğimiz olacak mı ve 8 Aralık’ta Wonder Woman 1984’ü ilk defa görecek miyiz?