wonder woman 1984’ün kötü adamı belli oldu

wonder woman 1984’ün kötü adamı belli oldu


beklediğimize değdi


Wonder Woman serisinin yönetmeni Patty Jenkins‘in 2018 yılında yeni filmde göreceğimizin müjdesini verdiği fakat daha sonra hiç haber alamadığımız Maxwell Lord karakterini kimin oynayacağı sonunda belli oldu. Narcos‘un Javier Pena’sı, Game of Thrones‘un Oberyn Martell’ı Pedro Pascal, Wonder Woman’ın devam filminde baş kötü adam olacak.

View this post on Instagram

Power suit. Power hair. #WW84

A post shared by Pedro Pascal (@pascalispunk) on

DC evreninin güçlü işadamı Maxwell Lord, ayrıca insanların zihinlerini kontrol edebilme özelliğine sahip. Sadece Wonder Woman’la değil Supergirl ile de arasında kıyasıya bir rekabet olan Maxwell Lord’u, Supergirl dizisinde Peter Facinelli tarafından canlandırılmıştı.

DC’nin şimdilik sinema dünyasına armağan ettiği en başarılı yapımı olan Wonder Woman’ın devam filminde baş kahraman olarak yine Gal Gadot‘u göreceğiz. Başarılı aktrise Steve Taylor karakteriyle Chris Pine, Antiope ile Robin Wright ve Cheetah’a hayat verecek Kristen Wiig eşlik edecek.

Uzun süredir fragmanını beklediğimiz fakat film posterleri ve çekim fotoğraflarıyla yetindiğimiz Wonder Woman 1984, yönetmen Patty Jenkins’e göre Diana Prince a.k.a. Wonder Woman’ın hikayesinin sonu olacak. 2020’de vizyona girecek ve Gal Gadot’ı son defa büyülü kılıcı ve kalkanıyla izleyeceğimiz filmin fragmanını maalesef buraya bırakamıyoruz.