wonder woman’ın yıldızı gal gadot, ıı. dünya savaşı kahramanı irena sendler’ı canlandıracak

wonder woman’ın yıldızı gal gadot, ıı. dünya savaşı kahramanı irena sendler’ı canlandıracak


bir de yapımcı koltuğunda yer alacak


Canlandırdığı Wonder Woman karakteriyle DC evreninin şöyle bir kıpırdanmasını sağlayan Gal Gadot, kendi kurduğu film şirketiyle hayata geçireceği ilk filmin başrolünde yer alacak.

Gal Gadot’nun eşi Yaron Varsano ile yapımcı koltuğunda oturacağı üstleneceği Irena Sendler isimli yapım, II. Dünya Savaşı sırasında Nazilerin yaptığı Yahudi soykırımından kurtardığı çocuklarla tarihe geçen Polonyalı kahraman Irena Sendler’ın gerçek hikayesini anlatacak. “Yapımcılar olarak, bize ilham veren hikayeleri beyaz perdeye getirmek istiyoruz. Pilot Wave, eşsiz insanlara ait bakış açılarını ve deneyimleri aktaracak, hayal gücünü canlandırmayı hedefleyen etkili hikayelerin yapımını üstlenecek bir şirket olacak.” yorumuyla bize yakında izleyeceğimiz yeni projelerin de müjdesini veren Gal Gadot’un bu projesinin yönetmeni hala meşhuş

Filmin senaryosu usta yönetmen Barry Levinson’ın son belgesel projesi Harry Haft’in de yazar kadrosunda yer alan Justine Juel Gillmer’a emanet. Şu sıralar Wonder Woman 1984 filminin vizyon tarihini bekliyor. Oyuncunun gelecek projeleri arasında Armie Hammer, Kenneth Branagh gibi isimlerle başrolünü paylaşacağı Death on The Nile ve Dwayne Johnson ile Ryan Reynolds’ın başrollerinde yer alacağı Red Notice gibi yapımlar bulunuyor.