yeni batman filminde ortalık karışacak

yeni batman filminde ortalık karışacak


ortaya karışık hepsinden koy


Aylarca süren yeni Batman kim olacak tartışmalarından sonra Robert Pattinson’ın başrolünde yer alacağı açıklanan The Batman filmiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Komiser Gordon rolü için Jeffrey Wright ile anlaşan ve The Penguin ya da The Riddler karakterini oynaması için de Jonah Hill ile imza aşamasına gelen Matt Reeves’in kafasında filmle ilgili başka planlar da var.

Şimdilik Catwoman ve Two-Face karakterleri için oyuncu arayışlarında olan başarılı yönetmen, filme daha çok kötü karakter eklemeyi ve Batman’in kadim dostu Robin’i de dahil etmeyi düşünüyor. Söylentilere göre Reeves’in hikayesi sadece tek bir Batman filmini de kapsamayacak, filmin bir seriye dönüşme olasılığı epey yüksek. Yapımcı şirket Warner Bros. ise kötü karakterler için bir çok isimle anlaşarak, bu yeni Batman evrenini canlandırmayı planlıyor.

Tüm planlarını The Batman filmi üzerine kuran Warner Bros.un Batgirl filminde anlatacağı hikayenin yeni Batman filmiyle bağlantılı olacağı belirtildi. Çizgi romanlarda Komiser Gordon’ın kızı olan Batgirl’ün yeni Batman filminde görünüp kendini izleyicilere tanıtması hiç de düşük bir ihtimal değil. Ayrıca Matt Reeves ile kuracakları yeni Batman evrenine odaklanan Warner Bros., şu an çekimleri devam eden Nightwing projesini de yeni Batman filmi için askıya aldı. Reeves’in Robin karakterini nasıl ve ne zaman göstereceğine henüz karar vermediği için askıya alınan film, Batman’den ayrıldıktan sonra Nightwing olarak suçlularla savaşan Robin’in hikayesini anlatacak.

Bütün bu belirsizlikler ışığında, The Batman, 25 Haziran 2021’de izleyicileriyle buluşacak.