yeni frank ocean albümüne tahminimizden de yakınız

yeni frank ocean albümüne tahminimizden de yakınız


grammy sonrası sürpriz albüm


Yıllar süren bekleyişten sonra 2016’da Blonde albümünü yayınlayıp niye kendisini bu kadar beklediğimizi bir kez daha kanıtlayan Frank Ocean, üç yıllık aradan sonra yeni bir albümle geri dönmeye hazırlanıyor.

Grammy sahibi Ocean, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda yeni albümünde nelerle karşılaşabileceğimizden ilk defa bu kadar açık bir şekilde konuştu. 2016’daki Blonde ve Endless albümlerinde gece hayatı ve “club music” etkileri alttan alta da olsa hissedilen Ocean,‘’Bir süreliğine, doğası gereği yalnız olan işten uzaklaşmak istiyorum. Daha önce hiçbir gruba girmedim, bu yüzden her zaman kendim yazdım ve çalıştım. Uzmanlaşmadığım alanlara daha fazla çalışarak kendimi geliştirmek istiyorum. Şimdi de biraz farklı taraflara yönelip Detroit, Chicago, Fransız elektronik müzik sahneleri, house ve tekno üzerine bir şeyler yapmaya çalışıyorum’’ şeklinde bir açıklamada bulundu.

Elektronik bir temelli albümün üstünde Frank Ocean dokunuşlarını duymak, şimdiden bizi epey heyecanlandırdı. Ocean, albümün çıkış tarihinin yaklaştığını belirtse de şuan daha işbirlikçi projeleri keşfetmeye çalıştığını da sözlerine ekledi. Bu da demek ki yeni Frank Ocean albümünde bol bol feat. Göreceğiz gibi. Durum şimdilik böyle. Bizler de Ocean’ın yeni albümünü beklerken, Blonde albümünden Nikes’i tekrar bir ziyaret edelim.