yeni leonard cohen albümünden ilk tekli + video

yeni leonard cohen albümünden ilk tekli + video


happens to the heart


2016’da hayatını kaybeden efsanevi şarkıcı, şarkı sözü yazarı Leonard Cohen’in son kayıtlarından oluşan bir albüm hazırlanıyor. Albümden ilk tekli Happens to the Heart bugün yayınlandı.

Son albümü You Want It Darker yayınlandıktan aylar sonra hayatını kaybeden Leonard Cohen, albümde yayınlanmamış dokuz şarkının kabataslak versiyonlarını ardında bırakmıştı. Oğlu Adam Cohen, bu dokuz şarkının prodüksiyonunu üstlendi ve Beck, Leslie Feist, Bryce Dessner ve Daniel Lanois gibi isimlerden de yardım alarak albümü tamamladı. Thanks For The Dance isimli albümden ilk tekli ise bugün yayınlandı.

Happens to the Heart isimli tekli, öyle eli boş da gelmedi. Bir dönem kimsenin dilinden düşüremediği Sia’nın Chandelier ve Elastic Heart gibi videoların yönetmeni olan Daniel Askill tarafından hazırlanan bir video eşliğinde yayınlanan şarkı, Nowness isimli şık ötesi şık video platformu üzerinden paylaşıldı. Albümden yayınlanacak teklilerle devam edecek video serisinin ilki Leonard Cohen’in Budist olarak geçirdiği beş yılına odaklanıyor.

Thanks For The Dance 22 Kasım’da Columbia etiketiyle yayınlanacak. Happens to the Heart’ın müzik videosunu izlemek için buyursunlar.