yeni marilyn manson şarkısına tanıdık video

yeni marilyn manson şarkısına tanıdık video


god’s gonna cut you down


Bu senenin başlarında müzik dünyasının Antichrist Superstar’ı Marilyn Manson, Johnny Cash ve Elvis Presley versiyonlarıyla da hatırladığımız God’s Gonna Cut You Down şarkısını cover’lamıştı. Sansasyonel kişiliği ve kendine has karakteriyle tanınan Manson, son teklisi için tam da kendisinden beklenecek bir video yayınladı.

Siyah beyaz çekilen videoda Marilyn Manson’ın haçlarla kaplı bir çölde gezindiği, kendisi için mezar kazdığı ve elindeki gitarını silaha dönüştürdüğü anlara tanıklık ediyoruz. Korku ve gerilim türünde Oscar adayı olmasını beklediğimiz videonun yönetmeni ise daha önce Marilyn Manson’ın Hey, Cruel World teklisinin videosu için de yönetmenlik koltuğuna oturan Tim Mattia. Alışık olduğumuz Marilyn Manson şarkılarından uzakta hatta country diyebileceğimiz God’s Gonna Cut You Down’ı arkasında böyle bir video izlemek açıkçası bize biraz garip geldi.

Bir yandan televizyon dünyasıyla olan flörtünü devam ettiren Manson, Stephen King’in tekrar televizyona uyarlanacak kitabı The Stand’in oyuncu kadrosuna dahil oldu. Bir yandan da albüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manson, Temmuz ayında verdiği röportajda yeni uzun çaları için 6 şarkı kaydettiğini belirtmişti.