zombieland’in devam filmi zombieland: double tap’ten yeni fragman

zombieland’in devam filmi zombieland: double tap’ten yeni fragman


15 kasım'da silahlar patlayacak


İlk filmin vizyona girmesinden tam on yıl sonra, orijinal kadroyla geri dönen Zombieland’in devam filmi Zombieland: Double Tap yeni bir fragman paylaşıldı.

Başta Deadpool olmak üzere birçok başarılı projeye imza atan Rhett Reese ve Paul Wernick ikilisinin uzun süren bir sürecin sonunda herkesi ikna edip bir araya getirdiği Zombieland: Double Tap’te Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg ve Abigail Breslin olmak üzere bütün kadro eksiksiz yer alıyor.

Filmden paylaşılan ilk fragmanda ekibimiz kan, vahşet, zombiler ve yeni dostlarla maceraya kaldığı yerden devam ediyor gözüküyor. Bu sefer tek başlarına bir macera yerine yolu diğer hayatta kalanlarla kesişen ekibimiz hem tek başına maceraya atılmanın hem de bir gruba ait olma hissinin arasında kalıyor.

Kendilerini Beyaz Saray’da scooter sürerken bir anda diğer hayatta kalan ekiplerle bir arada bulan çeteye bu filmde Rosario Dawson, Luke Wilson, Zoey Deutch, Thomas Middleditch gibi isimler eşlik ediyor. Bill Murray’nin de ilk filmdeki küçük rolüyle yine şeref verdiği filmde bir de küçük Dan Aykroyd sürprizi var.

Çerezlik filmler arasında korku komedi türünün başarılı örneklerinden birini ve aynı yolda devam etmesini beklediğimiz Zombieland: Double Tap ülkemizde 15 Kasım’da vizyona girecek.