2019’u analog kültür’lü iki etkinlikle kapatıyoruz

2019’u analog kültür’lü iki etkinlikle kapatıyoruz


1 ve 15 aralık’ta kırım kilisesi’ndeyiz


Analog Kültür küratörlüğünde 2016’dan beri Gigi Masin, Etienne Jaumet, Gökçen Kaynatan, Bugge Wesseltoft, Görkem Şen ve Erçin Kaya, Akkor, Murcof ve daha birçok başarılı ismi dinleme şansı bulduğumuz Kırım Kilisesi Konserleri, 2019’a veda ederken iki yeni etkinliğe daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Analog Kültür’ün yerli sahneden sanatçıları ve evrensel ses ustalarını ağırlamayı bir gelenek haline getirdiği konser serisi 1 ve 15 Aralık’ta devam edecek.

1 Aralık Pazar günü gerçekleşecek olan etkinlikte, akustik seslerle ördüğü tek kişilik dev orkestrası ile Berke Can Özcan’ı, solo albümü Pillars of Salt’ı geçtiğimiz ay Köln merkezli plak şirketi Noorden etiketiyle paylaşan Ozan Tekin’i ve daha önce de Kırım Kilisesi konserlerinde dinleme şansı bulduğumuz Hasan Erginöz’ü ambient ağırlıklı DJ seti ile dinleme şansı yakalayacağız.

15 Aralık Pazar günü ise, doğaçlama ve bestelenmiş sesleri, Türk müziği esintilerini, caz ve organik-elektronik müziğin büyülü dünyasında birleştiren, Cenk Erdoğan ve Robert Mehmet İkiz’in ortak projeleri Lahza’yı ve hemen öncesinde multi-enstrumentalist Deniz Mahir Kartal’ın solo performansını dinleyeceğiz.

Red Bull desteği ile Kırım Kilisesi’nde gerçekleşecek olan bu iki konserin biletlerini bugece.co adresinden satın alabilir ya da Epiqur TV’nin Analog Kültür kanalından canlı izleyebilirsiniz.